Impressum

Smatrajući da savremenost gradova u značajnoj mjeri označavaju i njihove televizije, decembra 2013. godine, pokrenuli smo našu, kotorsku. Cilj nam je da Kotor TV, uz afirmaciju kulturnih i tradicionalnih vrijednosti, pruža kvalitetne i relevantne programske sadržaje koji informišu, edukuju i zabavljaju.

Držimo da smo od maja 2011. godine, radeći pod imenom Primorac TV, profesionalnim angažmanom opravdali povjerenje gledalaca, ujedno potvrdivši potrebu Kotora, kao grada svjetske kulturne i prirodne baštine, za svojom televizijom.

Proizvodnja televizijskih i ostalih informativno-servisnih, dokumentarnih i namjenskih sadržaja iz područja ekonomskog, društvenog, političkog i kulturnog života, te obrazovanja, sporta, turizma, ekologije i zabave, primarna je djelatnost naše medijske kuće koja za cilj ima i promociju tradicionalnih bokeljskih vrijednosti, prije svega mira, tolerancije i multikulturalnosti. Medijska istraživanja i izdavaštvo takođe su u fokusu djelovanja, kao i organizovanje humanitarnih aktivnosti i javnih događaja značajnih za širu društvenu zajednicu.

Odlučni da Kotor TV razvijamo isključivo poštujući profesionalne medijske norme, naglašavajući prepoznatljivost, ozbiljnost i vjerodostojnost, držaćemo se nezavisnosti i inovativnosti, snažno pomažući društveni razvoj.

I pored činjenice da djelujemo na principu samoodrživosti, otpočeli smo sa aktivnostima kojima nastojimo da obezbijedimo finansijske i ostale uslove potrebne za emitovanje programa putem kablovskih operatera. Našesadržaje do tada je moguće pratiti na internetu.

 

Kontakt

Sveti Stasije L 14
85330 Kotor, Crna Gora

Telefon: +382 67 54 20 54
E-mail: info
@kotor.tv
Web:
www.kotor.tv
Društvene mreže: Facebook, Twitter, Google +, YouTube

Nikola Dončić, izvršni direktor i urednik
Radoje Milić, tehnički direktor
Slađana Vučetić, voditeljka
Petar Đurić, dizajn / web development
mr Pavle Jurlina, stručni saradnik.