Javni poziv za izbor najboljih u sportu

U skladu sa članom 26 Odluke o visini, kriterijumima, načinu i postupku raspodjele sredstava za finansiranje sporta („Sl. list Crne Gore - opštinski propisi" br. 50/17 od 07.12.2017.godine), Sekretarijat za kulturu, sport i društvene djelatnosti Opštine Kotor upućuje JAVNI POZIV ZA IZBOR NAJBOLJIH U KATEGORIJAMA: NAJBOLJI/A SPORTISTA/KINJA, NAJBOLJI SPORTSKI KLUB, PERSPEKTIVNI/A SPORTISTA/KINJA, ZASLUŽNI/A SPORTSKI/A RADNIK/CA i NAJBOLJI/A TRENER/ICA.

"Pozivaju se sportske organizacije sa sjedištem u opštini Kotor, registrovane do dana objavljivanja ovog javnog poziva, da predlažu najbolje u navedenim kategorijama u ovoj godini."

Predlog može dati sportska organizacija koja ispunjava sljedeće uslove : da je upisana u Registar sportskih organizacija: da je registrovana na teritoriji Crne Gore i da ima sjedište u opštini Kotor. Predlozi se dostavljaju u pisanom obliku preko Građanskog biroa naslovljeni na Sekretarijat za kulturu, sprot i društvene djelatnosti u zatvorenim kovertima sa naznakom - „Predlog za izbor najboljih u sportu".

Predlozi treba da sadrže: ime sportske organizacije koja predlaže, ime kandidata/kinje i/ili kluba kojeg/u predlažu. Sportske organizacije ne mogu predlagati sebe ili kandidata/kinju iz sopstvene strukture. Rok za predlaganje otvoren je 7 dana od dana objavljivanja javnog poziva – zaključno sa 25.decembrom" – stoji u obavještenju iz opštinskog Sekretarijata za kulturu, sport i društvene djelatnosti.

Pročitano 530 puta