četvrtak, 08 februar 2018 12:57

Naša akcija: Radionica 'Omladina uči omladinu'

Radionica pod nazivom 'Omladina uči omladinu: Zašto biti volonter?' biće održana u subotu 10. februara sa početkom u 11 sati u prostorijama Kulturnog centra 'Nikola Đurković' (nekadašnji Nautilus).

Radionica je prva u nizu planiranih edukativnih i volonterskih aktivnosti za mlade u okviru projekta 'Edukacijom i aktivizmom za ljepši grad i bolju budućnost.

Nosilac projekta je nevladina organizacija 'Naša akcija' koja se od 2012. godine bavi građanskim aktivizmom i volonterizmom sa fokusom na mlade.

'Nakon uvodne riječi izvršne direktorice NVO 'Naša akcija', Patricije Pobrić, riječ će preuzeti omladinci i dugogodišnji mladi volonteri, kao i predstavnici aktivnih omladinskih klubova iz susjednih gradova koji će predstaviti rad i funkcionisanje svojih klubova. Sa mladima se pozivaju i roditelji kako bi se bolje upoznali sa aktivnostima, radom i sadržajima u kojima će volonteri učestvovati. Sljedeća aktivnost je narednog dana, 11. februara, kada će mladi aktivisti dati svoju volontersku podršku u organizaciji karnevalskih događaja. Sponzor za podršku drugog dana aktivnosti je Kulturni centar 'Nikola Đurković' – saopšteno je iz organizacionog tima.

Pokrovitelj projekta je Opština Kotor.

Pročitano 274 puta Posljednji put izmijenjeno četvrtak, 08 februar 2018 13:03
Ocjenite ovaj članak
(6 glasova)