srijeda, 20 septembar 2017 22:37

Podržite izvještavanje o Vaterpolo klubu Primorac

Informativni medijski servis Kotor TV poziva javne institucije, privatna preduzeća i pojedince da shodno mogućnostima podrže izvještavanja o aktivnostima u Vaterpolo klubu Primorac.

Naša medijska kuća već godinama redovno prati najznačajniji sportski kolektiv u gradu, počev od prvog tima pa sve do najmlađih selekcija. U fokusu naše pažnje je i bogata tradicija, kao i aspekti koji se tiču same budućnosti kluba.

Jedini smo medij u zemlji koji izvještavanje o Primorcu zasniva na video produkciji, što u velikoj mjeri doprinosi promociji kluba i grada, posebno imajući u vidu da ove sadržaje prenose brojne televizijske kuće. 

Kako finansijske mogućnosti Kotor TV-a ne dozvoljavaju da se nastavi sa praćenjem Primorca, upućujemo apel donatorima koji bi podržali dalja izvještavanja.

Važno je napomenuti da su dosadašnji prilozi imali veliku gledanost, kao i da svi oni koji se odluče da pruže podršku imaju godišnju promociju kroz sadržaje na svim platformama Kotor TV-a. 

Zainteresovane javne institucije, privatna preduzeća i pojedinci o svim potrebnim inforacijama mogu nas kontaktirati putem maila Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. . 

Iskreno se radujemo vašoj pomoći kako bismo zajedno doprinijeli uspjesima našeg Primorca.

Pročitano 1325 puta Posljednji put izmijenjeno srijeda, 20 septembar 2017 23:30
Ocjenite ovaj članak
(13 glasova)