četvrtak, 28 decembar 2017 11:22

Danilović i Pasković pokreću vaterpolo kamp u Tivtu

Priznati crnogorski vaterpolisti Damjan Danilović i Vjekoslav Pasković pokreću Montenegro WaterPolo Camp, koji će se od 15. juna do 26.avgusta 2018. održati u Tivtu.

Kamp će biti realizovan kroz četiri smjene, a otvoren je za dječake i djevojčice od 9 do 15 godina.

"Kroz MWPC učićemo djecu pravim sportskim vrijednostima. Treninzi, utakmice, edukacija, druženje, biće samo jedna stepenica mladog sportiste ka tome da postane šampion", ističe Danilović.

U rad kampa uključeni su renomirani domaćih i inostrani treneri.

"Pored treninga i tehničko-taktičkih vježbi, kamp daje mogućnost edukacije na teme sportske medicine, ishrane sportista i sportske psihologije. Učesnici kampa biće u prilici da treniraju i da se druže sa bivšim i aktuelnim „crnogorskim ajkulama", kazao je Pasković. 

Zadovoljan sam, dodao je Pasković, što imamo priliku da svoje pružimo mlađim generacijama, čime nastavljamo njegovati tradiciju vaterpola u Crnoj Gori.

"Montenegro Water Polo Camp će svojim radom i strategijom kroz promociju vaterpola promovisati sport uopšte, te vjerujemo time davati i dodatan podstrek i biti inspiracija novim generacijama da postanu šampioni" poručuju Danilović i Paković.

Pročitano 810 puta
Ocjenite ovaj članak
(4 glasova)