Uslovi korišćenja

USLOVI KORIŠĆENJA PORTALA I OSTALIH SADRŽAJA KOTOR TV-A

Prilikom korišćenja portala Kotor TV-a (u daljem tekstu Portal) i svih njegovih djelova primjenjuju se sljedeći uslovi korišćenja.

Korišćenjem Portala korisnik prihvata uslove korišćenja kao i sve njegove izmjene i dopune. Smatra se da su korisnici korišćenjem Portala ili bilo kog njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korišćenja, kao i da su ih razumjeli u cijelosti.

Portal se ne smije koristiti u nezakonite svrhe niti za promovisanje istih. Portal posjetiocima u dobroj namjeri osigurava korišćenje sadržaja. Posjetioci imaju pravo besplatno koristiti sadržaje Portala ukoliko ne krše uslove korišćenja.

Portal se sastoji od sopstvenih i sadržaja partnera i oglašivača, te linkova na druge stranice.

Portal sadržaje objavljuje u dobroj namjeri. Svi sadržaji se koriste na sopstvenu odgovornost i Portal se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu njegovim korišćenjem.

Oznaka 18+ na pojedinim sadržajima označava da je njihovo korišćenje dozvoljeno isključivo licima starijim od 18 godina.

 

AUTORSKA PRAVA

Portal polaže autorska prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne, video i audio materijale, baze podataka, registrovane žigove i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dijela Portala koji sadrži sopstveni sadržaj smatra se kršenjem autorskih prava Kotor TV-a i podložno je tužbi. Isto se primjenjuje na sadržaje koje su na Portalu postavili ili na koje imaju pravo partneri, oglašivači ili drugi korisnici.

Sadržaj na Portalu je zaštićen autorskim pravima. Mijenjanje, pozajmljivanje, prodavanje ili distribucija takvog sadržaja je moguće samo uz prethodnu pisanu dozvolu Kotor TV-a ili oglašivača.

Sadržaji objavljeni na Portalu mogu se kopirati samo u nekomercijalne svrhe i samo za individualnu upotrebu uz poštovanje svih autorskih i drugih vlasničkih prava te svako na sadržaju navedeno ograničenja prava.

Ukoliko korisnik smatra da je došlo do povrede autorskih prava na Portalu, o tome je dužan da obavijesti Kotor TV na e-mail adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. .

 

LINKOVI NA DRUGE WEB STRANICE

Portal sadrži linkove na web stranice trećih osoba. Portal linkove objavljuju u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan Portala koji se koriste na sopstvenu odgovornost.

 

IZMJENE USLOVA KORIŠĆENJA

Kotor TV zadržava pravo izmjene ovih uslova korišćenja u bilo kom trenutku. Kotor TV neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.