ponedjeljak, 20 novembar 2017 23:11

Dan opštine Kotor: Prijem učenika i studenata

Pripremila Redakcija Pripremila Redakcija

Povodom 21. novembra, Dana Opštine Kotor, predsjednik Vladimir Jokić, sa predsjednicom Skupštine Opštine Dragicom Perović i načelnicom Sekretarijata za kulturu, sport i društvene djelatnosti Jelenom Vukasović, priredio je danas tradicionalni prijem za najbolje učenike i studente.

Prijemu su prisustvovali Kristina Kamenarović i Milan Roganović (OŠ "Njegoš"), Jovana Dojčinović i Dora Ljutić (OŠ "Savo Ilić"), Ekaterina Prokhorova i Andrea Čavor (OŠ "Ivo Visin"), Nađa Stanković i Ljiljana Grivić (OŠ "Nikola Đurković"), Lana Katurić i Dejan Guveljić (OŠ "Veljko Drobnjaković"), Marija Đokić i Marko Vukosavljević (Resursni centar za sluh i govor "Dr Peruta Ivanović"), Maria Rajman, Katarina Živković i Andra Pavićević (Gimnazija), Iliana Bakmaz i Matija Živković (Pomorska škola), Boško Tujković i Nađa Janković (Muzička škola "Vida Matjan"), Dimitrije Čvorović (Fakultet za pomorstvo), Mileva Manojlović i Irena Lazović (Fakultet za turizam).

Jokić je đacima i studentima čestitao na postignutom uspjehu i naglasio da će lokalna uprava pružati maksimalnu podršku mladima.

Opširnije u prilogu.

Prilog

Pročitano 849 puta Posljednji put izmijenjeno ponedjeljak, 20 novembar 2017 23:24
Ocjenite ovaj članak
(9 glasova)