nedjelja, 24 decembar 2017 11:27

Vladimir Jokić i Dragica Perović čestitali Božić

Vladimir Jokić i Dragica Perović čestitali Božić Naslovna fotografija: Iva KERNEC

Predsjednik opštine Kotor Vladimir Jokić i predsjednica Skupštine opštine Dragica Perović čestitali su vjernicima božićne praznike.

v jokic

Jokić je čestitao nastupajući Božić vjernicima koji ovaj hrišćanski praznik proslavljaju po gregorijanskom kalendaru.

"Poštovani sugrađani, u ime Opštine Kotor i lično, svim vjernicima rimokatoličke vjerospovijesti srdačno čestitam Božić! Želim da Božićne praznike provedete u dobrom zdravlju, radosti i ljubavi, okruženi ljudima koje volite. Neka ovi dani nade i zajedništva podstaknu sve nas da se zauzimamo za čovjeka i njegovo dostojanstvo, za mir i dobro, za ljudsku toplinu i solidarnost. Sa iskrenim željama da ćemo u predstojećim prazničnim danima obnoviti i učvrstiti vjeru u suštinske ljudske vrijednosti, još jednom vam želim srećan Božić i Novu 2018. godinu!", stoji u čestitki predsjednika opštine Kotor Vladimira Jokića.

d perovic

U čestitki presjednice Skupštine opštine Kotor Dragica Perović stoji:

"Monsinjoru Iliji Janjiću, sa sveštenstvom, svim vjernicima katoličke vjeroispovjesti, našim sugrađanima i sugađankama, čestitam nastupajuće praznike, sa željom da Badnje veče i dane Božića provedete sa puno duhovne radosti i u lijepom raspoloženju, moleći Boga da svim ljudima podari svoju dobrotu, blagostanje i mir. Takođe, svim sugrađanima i sugrađankama želim da nam dani nakon Božića donesu mnogo lične i porodične sreće i uspjeha u radu, da njegujemo toleranciju i razumijevanje, da ne zaboravimo one kojima je pomoć potrebna!"

Pročitano 448 puta Posljednji put izmijenjeno nedjelja, 24 decembar 2017 11:41
Ocjenite ovaj članak
(5 glasova)