četvrtak, 28 decembar 2017 07:44

Uspješna godina Hotela Regent Porto Montengero

U hotelu Regent Porto Montenegro 2017. godinu obilježilo je otvaranje Regent Pool Club rezidencija, novog Aqua krila koje je ponudilo jos 62 smještajne jedinice, što je dovelo do ukupnog broja od 149 soba, apartmana i rezidencija u rezortuRegent Porto Montenegro.

Roko Palmic foto Zoran Radonjic„Ponosni smo na to što naše brojke pkazuju rast od 5% kada je u pitanju popunjenost hotela. Pet posto možda zvuči malo, međutim kada u obzir uzmemo nove smještajne kapacitete, dolazimo do zaključka da je to rast od tačno 2379 noćenja. Posebno mi je zadovoljstvo da se pohvalimo i na konstantan rast našhih tradicionalnih tržišta kao što su Velika Britanija 13%, Amerika 34%, Belgija 53%, Francuska 47% i Izrael 30%, te novih kao što su Ujedinjeni Arapski Emirati 55%, Kuvajt 9 % i Saudijska Arabija 78%”, kazao je Roko Palmić, direktor prodaje i marketinga u hotelu Regent Porto Montenegro.

U smislu nacionalne i internacionalne promocije, hotel je takođe zabilježio izvanredne rezultate, koji su u mnogome doprinijeli pozicioniranju Crne Gore kao idealne turističke destinacije.

“Tokom 2017. organizovali smo veliki broj grupnih i individualnih medijskih posjeta, plasirali značajan broj afirmativnih priča prevashodno o Crnoj Gori kao destinaciji, pa onda i o hotelu. Svi naši PR napori rezultirali su time da se ime hotela Regent Porto Montenegro u prestižnim inostranim štampanim i digitalnim medijima na svim svjetskim meridijanima pomenulo više od 250 puta, formirajući reklamnu vrijednost od skoro 2 miliona eura za godinu dana. Posebno smo zadovoljni i relacijom koju imamo sa nacionalnim medijima, koji su tokom 2017. crnogorsku javnost redovno izvještavali o svim hotelskim aktivnostima. Pored navedene medijske pokrivenosti, u 2017. smo osvojili 6 internacionalnih priznanja", istakao je MiloMilo Radonjic foto Zoran Radonjic Radonjić, PR i marketing Menadžer hotela Regent Porto Montenegro.

Jedan od ciljeva hotela je da društveno odgovorno posluje, i uključi lokalnu zajednicu u projekte. Stoga, u proteklih godinu dana hotel je sarađivao sa lokalnim dobavljačima, Turističkom organizacijom Tivta, Centrom za kulturu Tivat, Festivalima “Purgatorije”, “Kotor Art”, Internacionalnom smotrom mode u Kotoru, i slično. Organizovani su koncerti u saradnji sa Muzičkim školama u Kotoru i Tivtu.

“Vodimo računa o tome da društveno-odgovorno poslovanje hotela uvijek bude zastupljeno, kako bismo zajednici uzvratili povjerenje koje nam pruža, te opravdali sva očekivanja. Svi zaposleni u hotelu se redovno odazivaju akcijama koje organizujemo kako bismo pomogli onima kojima je potrebno pomoći. Svake godine organizujemo zabavu za zaposlene koja ima humanitarni karakter, i prilikom koje zaposleni doniraju svotu novca koju sami odrede, koja se kasnije uplaćuje određenom pojedincu ili instituciji. Ove godine, zaposleni hotela Regent Porto Montenegro su odlučili muzičkim školama u Tivtu i Kotoru kupiti instrumente koji im nedostaju, kako bi se poboljšao kvalitet nastave”, zaključila je Žana Zeković, menadžerka za ljudske resurse u hotelu Regent Porto Montenegro.

Hotel Regent Porto Montenegro će, najavljuju iz ove kompanije, i u 2018. nastaviti da promoviše destinaciju, kreira neodoljive pakete i gostima pruža nezaboravna iskustva.

Pročitano 1096 puta Posljednji put izmijenjeno četvrtak, 28 decembar 2017 08:08
Ocjenite ovaj članak
(11 glasova)