petak, 29 decembar 2017 13:05

Vladimir Jokić i Dragica Perović čestitali Novu 2018. godinu

Predsjednik opštine Kotor Vladimir Jokić i predsjednica Skupštine opštine Dragica Perović uputili su novogodišnju čestitku.

"Sa iskrenim željama da vam godina pred nama donese mnogo radosti i uspjeha, podsjećam da će lokalna uprava i u narednoj godini predanim radom nastojati da učini sve kako bi se unaprijedio kvalitet života svih naših sugrađana. Poštovani Kotorani, vama i vašim porodicama želim da praznike provedete u miru i veselju, te da vam 2018. donese dobro zdravlje, sreću i uspjeh. Od srca vam želim srećnu Novu 2018. godinu",  navodi se u čestitki predsjednika Opštine Kotor Vladimira Jokića.

v jokic

U čestitki Dragice Perović, predsjednice Skupštine opštine Kotor, navodi se sljedeće:

"Dragi sugrađani i sugrađanke, kao vaša sugrađanka danas kada ispraćamo 2017. i kada smo na pragu 2018. godine, želim vam sve ono što želim sebi i svojoj porodici! Naravno, iznad svega, želim vam dobro zdravlje, a onda ispunjenje i svih ostalih želja – malih i velikih, jednom riječju svega onoga što može da uljepša našu svakodnevicu. Da budemo svoji! Da živimo u miru i bez tenzija! Da sve neispunjene želje iz ove godine ostvarimo u narednoj i narednim godinama, poštenim i predanim radom! A, sve u svrhu da doprinesemo da sebi i svom gradu ostavimo nesto po čemu ćemo biti upamćeni i biti dobar primjer budućim generacijama. Tradicionalnost i kulturalnost sredine u kojoj živimo je model koji nas na to obavezuje i mi smo samo nastavljači nečeg na šta smo svi kao kolektivitet ponosni! Kako mi, koji smo stanovnici grada Kotora, tako to sa puno senzibiliteta prenosimo i na sve one koji posjete naš grad! Stoga, vama dragi sugrađani i sugrađanke, i svim nasim dragim gostima, kako onima koji se već nalaze, tako i onima koji planiraju da posjete naš grad, želim puno sreće, zdravlja i uspjeha u 2018.godini i da nam nova godina po svemu i u svemu bude bolja od prethodne!"

d perovic

Pročitano 233 puta
Ocjenite ovaj članak
(4 glasova)